Bitcoin heeft het potentieel om zowel inflatiebescherming als blootstelling aan groei te bieden. Bent u op zoek naar een eenvoudige en slimme beleggingsoplossing om te investeren? Cloud mining van Bitcoin bij MiningJOY.com is het antwoord voor u. Deze cloudmijnprovider heeft een solide reputatie opgebouwd vanwege het gemak, de stabiliteit en het beste van alles: transparantie van de mijngerelateerde gegevens. MiningJOY houdt vast aan de filosofie om de meeste waarde en voordelen van decentralisatie te bieden aan haar gebruikers, door kopers van cloudcomputers te voorzien van een goed mijnbouwplatform en een uitstekende kans om de winst die Bitcoin-mijnbouw kan opleveren te pakken te krijgen!

MiningJOY heeft een state-of-the-art computer power back-up en wereldwijde gedecentraliseerde mijnbouwbedrijven. De uptime voor alle mijnwerkers is meer dan 99%, zoals u kunt zien op de volgende screenshot van de backend die breed wordt beheerd en die is ontwikkeld door het interne onderhoudsteam dat bestaat uit zowel software- als hardware-elites.

MiningJOY’s advantage features real-time, viewable computing power and transparent bills, a professional operation team hand-selected from a small number of public companies in the IDC industry, and backup computing power reserves to resist greater suspension risks. MiningJOY has multiple mining centers across North America, Northern Europe, Central Asia and Southeast Asia.

The price of computing power on the market has spiked due to huge demand, yet MiningJOY cloud computing power has maintained a low price relative to the market price and has excellent security performance, which serves to better preserve the maximal mining outputs for its clients.

MiningJOY beschikt over grootschalige mijnwerkers die gevestigd zijn op verspreide locaties over de hele wereld, uitgerust met professionele bedienings- en onderhoudsteams, en top-of-the-line mijnwerkers. MiningJOY biedt gebruikers een one-stop efficiënte cryptocurrency mining service, die verder gaat dan alleen de Bitcoin mijnbouwproducten, die echter meer dan 90% van haar portfolio uitmaken. In de nabije toekomst zou MiningJOY meer gediversifieerde mijnbouwplannen kunnen kanaliseren voor zijn veeleisende klanten die graag op jacht gaan naar hooggekwalificeerde cryptocurrency’s, zoals Ethereum, CKB (Nervos) en nog veel meer.

Op dit moment richt het MiningJOY-platform zich vooral op Bitcoin Trader-mijnmachines, zowel voor de huur als voor de aankoop. Ze zijn in tegenstelling tot de meerderheid van de cloud mining platformen waar klanten een relatief obscure slip krijgen met slechts enkele parameters, waardoor ze geen aanwijzingen hebben over hoe de uitbetaling is samengesteld en hoe hun hashrate/miners worden geëxploiteerd. MiningJOY beseft dat Ponzi-schema’s niets nieuws zijn in de cloud mining markt en voorziet hun klanten van zoveel mogelijk details over de inhoud van hun order.

Veel gebruikers hebben, na een slechte ervaring, het vertrouwen in de mogelijkheid van eerlijke mijnbouw in de wolk verloren, en dus is MiningJOY klaar om de lekken in het verouderde cloud mining model te dichten. Gesteund door het full-stack management systeem is MiningJOY in staat om de meest authentieke mijnbouwervaring naar haar klanten te brengen, inclusief:

 

  • a hashrate gekoppeld aan draaiende machines in de verhouding 1:1,
  • geen dekenzwendel meer,
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week, bewakingsvideo’s op mijnboerderijen,
  • inclusieve parameters, en
  • Transparante rekeningen.

In tegenstelling tot de meeste cloud mining diensten, krijgen klanten bij MiningJOY waar ze daadwerkelijk voor betaald hebben.

MiningJOY werd officieel gelanceerd in juni 2019 door Starwin Capital Limited met registratie in Hong Kong, dat zich uitstrekt tot eigen Type 1, Type 6 en Type 9 licenties onder hun riem. Dit stelt hen in staat om een substantiëlere basis te leggen voor het opkomende financiële landschap op basis van cryptografie en fintechnologische ijver.

MiningJOY’s business bestaat nu uit twee delen: cloud mining diensten voor individuele investeerders en de verhuur van supercomputer servers voor professionele en institutionele klanten.

Op dit moment zullen klanten met MiningJOY’s spot-delivery producten de volgende dag beginnen met het ontvangen van Bitcoin-mijnbouw uitbetalingen. De prijzen beginnen met $20,10 (de mijne tot de laatste minuut van de levensduur van uw machine), met het elektriciteitstarief zo laag als $0,052 per kW/u. Als de prijs van Bitcoin boven de $11.000 blijft, wordt verwacht dat het volledige jaarrendement van Whatsminer M20s mijncontract per terabyte (TB) rond de $30,00 ligt, wat resulteert in een jaarlijkse opbrengst van 13,32%. De mini-orderhoeveelheid begint bij slechts 1 TB.

In de tweede week van september zal MiningJOY zijn 500-dagen mijncontract, gekoppeld aan Whatsminer M20s en Antminer S17 Pro, lanceren vanaf slechts $15,70 per TB.

Registreer vandaag nog om uw allereerste mijnbouwervaring op MiningJOY.com te krijgen! Dit is uw grote kans om een groter fortuin vast te houden terwijl u de inflatie bestrijdt!